animatiefilm.nl

Wij maken complexe data
gemakkelijk met animatie

W!J helpen jouw bedrijf om complexe informatie gemakkelijk uit te leggen

aan jouw doelgroep

Sinds 2013 maken wij high-end animaties voor merken, bekende influencers en MKB' ers. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van uitleg animaties. Ons doel is om complexe processen, verhalen en boodschappen duidelijk over te brengen voor iedere doelgroep op een visueel aantrekkelijke manier. Ons werk is al meer dan een miljoen mensen op het internet bekeken en daar zijn wij natuurlijk erg trots op ūüí™ūüŹĽ
Wat maakt onze animaties uniek?

Al jouw vragen zullen beantwoord worden

Thumbnail explainer video

Onze klanten

Vertrouwd door bekende merken en personen:

Wij cre√ęren unieke animaties die jouw
merk versterken.

Wij richten onze focus op jouw merk en jouw doelgroepen die jij wilt bereiken.

Wij ‚ô• onze klanten

Wat onze klanten zeggen over ons

Klaar om te starten aan jouw explainer video?

CTA Home page New

FAQ / Veelgestelde vragen

Simpel, omdat wij passie hebben voor het maken van animaties! Wij richten onze focus op jouw merk en jouw doelgroepen die jij wilt bereiken. Daarna cre√ęren wij een volledig opmaat gemaakte animatie die jouw marketing doelen aanpakken. Onze videos zijn gemaakt met jouw uniek merkidentiteit in ons achterhoofd die jouw boodschap af te stemmen om jouw doelgroep persoonlijk aan te spreken.

De animaties zijn van hoge kwaliteit, het script, de illustraties en voice over zijn op professioneel niveau om het beste te brengen aan jouw doelgroep. Dit zijn geen lege woorden. Merken zoals Enzo Knol, Grolsch, Coinmerce en vele meer waren tevreden met hun video.

Wanneer je besluit met ons te werken, dan heb je een team aan gespecialiseerde vakmensen in marketing, creatievelingen, schrijvers en ontwerpers. Ieder zal zijn of haar expertise inzetten om jouw boodschap op een mooie, betrokken en geheel opmaat gemaakte manier te leveren op het hoogst haalbare kwaliteit.

 

Waar wacht je nog op?¬†Kom vandaag nog in contact!¬†En laat ons een video cre√ęren voor jouw merk die de complexiteit weghaalt en vervangt door video.

Meerdere factoren spelen een rol in onze prijzen: Style, lengte van de video en natuurlijk de deadline (hoe snel je de video nodig hebt) zullen allemaal van invloed zijn op de prijs. Dat gezegd te hebben, een geanimeerde video kost gemiddeld tussen de 2.000 EUR en 7.000 EUR. Wil je een precieze prijs? Vraag jouw offerte aan voor onze video productie dienst, wij zullen je hier graag bij willen helpen! Klik hier en kom in contact.

Onze gemiddelde productie cyclus duurt tussen de 6 tot 9 weken. Hierin zit het verwerken van jouw feedback in. Dat is een redelijk tijdsbestek als je kijkt naar de hoeveelheid werk en tijd die in al onze video’s wordt gestoken. Het samenstellen van een hoogwaardige, op maat gemaakte en boeiende video is geen gemakkelijke taak!

 

Experts uit verschillende velden werken aan ieder project dat ons professionele animatiebedrijf onderneemt. Een art director, script schrijver, illustratoren, animatoren, voice overtalent.. the list goes on!

Je zou je kunnen afvragen: ‘Zijn er echt zoveel mensen nodig om een enkele video te maken?’¬†Nou het antwoord is een dikke ‘Ja!‘ Ja dat is het! Dat is wat er nodig is om jou een fantastische video te bezorgen waar je niet alleen trots op bent maar ook die waarde biedt voor jouw bedrijf en het naar een hoger niveau tilt.

 

Waar wacht je nog op?¬†Kom vandaag nog in contact!¬†En laat ons een video cre√ęren voor jouw merk die de complexiteit weghaalt en¬†vervangt¬†door video.

JA! Natuurlijk kan dat. We hebben zelfs meerdere uitleg animaties gemaakt binnen een 2 weken voor de speciale projecten. 

Onthoud wel, het werken naar snellere leveringen voor een uiteindelijke video zal de prijs doen stijgen voor het uitvoeren van onze diensten om die te versnellen. Op die manier kunnen wij strakkere deadlines halen!

 

Met dat gezegd te hebben, des te sneller we beginnen, des te sneller kunnen wij een fantastische video voor jouw bedrijf maken!

Contact ons vandaag en laat ons aan de gang gaan met jouw video die jij nodig hebt voor jouw bedrijf!

Boodschap, Storytelling en animeren. Dit zijn de fundaties die wij hanteren voor onze videos. 

Iedere fase komt met 2 revisies (8 rondes totaal) die je kan gebruiken om ons feedback te geven over jouw video. Elke ronde brengt ons een stap dichterbij om die fantastische video te cre√ęren die jij zoekt.¬†

 

Maar..

 

Iedere video kent een eigen proces. Daarom zijn onze processen geheel aanpasbaar. Dit betekent dat als je meerdere rondes feedback, misschien oneindige revisies (waarom niet?) of kortere doorlooptijden wilt dat dat mogelijk is. 

 

Geef ons een belletje en kom erachter hoe wij jouw planning kunnen aanpassen of download de Case study pdf hier.

Het is heel simpel!

Ga eerst naar onze contact pagina en vul het formulier in wat je binnen 2 minuten invult. Alternatief is dat je ons een mailtje of belletje doet maar het formulier is een mooie eerste stap om ons wat achtergrond informatie te geven over jouw project behoeftes. 

Nadat je dit hebt gedaan zal er contact met je opgenomen worden binnen 24 uur tot 48 uur om een telefonisch afspraak te plannen over jouw project – Dit zal ongeveer 30 minuten duren.

Het telefonisch gesprek zal ons de details geven wat jij in gedachte hebt over jouw video, zoals de lengte of de style die je zoekt. Wij zullen je meenemen in het productieproces en nemen de details door over prijzen en doorlooptijden.

Wanneer jij ons een GO geeft stellen wij een contract en de betaling op. Hierbij sturen wij jou een creative brief die jou zal helpen om ons meer details over het project te geven zodat wij jouw visie beter begrijpen.

Wanneer wij dat terug hebben ontvangen, het contract is getekend en de betaling is geregeld plannen wij een kick-off gesprek in om het proces voort te zetten.

Wat de betaling betreft, wij accepteren bankoverschrijvingen of PayPal en vereisen een aanbetaling van 50% om de productie te starten. Zodra alles klaar is en je tevreden bent met jouw video vragen wij het restant van de betaling voordat het eindproduct wordt opgeleverd. Op die manier kun jij er zeker van dat je de perfect video krijgt die je verwacht van ons!

 

*Betalingen via PayPal komen met een extra vergoeding om de kosten van het platform te compenseren.

Laat mij eerst iets van je wegnemen. 

Ja, elk digitale marketingstrategie kan aanzienlijk profiteren van het toevoegen van een volledig op maat gemaakte, fantastische video net zoals onze geanimeerde uitleg animaties. Dat is een gegeven.

Als jij jouw bedrijf en producten effectief en binnen enkele seconden aan jouw klanten kunt introduceren, zal jij een lange weg banen om bekendheid, weergaven, bezoekers en conversies te stimuleren naar plekken van jouw online platformen waar jij ze het meest nodig hebt. 

De vraag wordt dan: Als marketingvideo’s zo geweldig zijn, waarom genoegen nemen met slechts 1 video? Een eerlijk punt, aangezien verschillende video’s verschillende marketingdoelen aanpakken!

Video’s zijn boeiende stukken content en zullen helpen de effectiviteit van jouw marketingaanpak te verbeteren en sturen. Wil je zien wat we bedoelen? Bekijk deze link over inbound marketing om een idee te krijgen van het marketingpotentieel dat video-inhoud voor jouw bedrijf ontsluit.

Genoeg gezien? Nice! Ga naar onze contact pagina en laat ons werken aan die geweldige marketingvideo waar jouw bedrijf naar op zoek was!

AN!MAT!E Films 

Assen. The Netherlands

E-mail:  infoanimationvideos@gmail.com

Kvk/ CoC: 64547876

BIC: INGBNL2A

BTW-id: NL002340893B48